Untitled

Velkommen til Modeltrucks Sjælland. Her på siden vil du finde en masse inspiration, nyheder, kommende events og meget mere om model lastbiler. Vi har nemlig dedikeret denne blog til vores helt store passion. Når man vælger at samle på model trucks, så hænger det ofte sammen med en generel stor passion for biler og lastbiler. Man kan nemlig samle på alt fra en klassisk Lamborghini og Folkevogn Vw 1300 til Spedition Atlantic, Mærsk og Danske fragtmænd lastbiler. Næste gang du kører på motorvejen, så hold øje med lastbilerne, for man kan sikkert købe en mini udgave af den helt samme.
b06509c30705abb2a5a21917e6b5f7f2Når man har en passion for lastbiler så kan man også finde online communities, hvor man kan møde andre ligesindede entusiaster, som man kan dele billeder med, nyheder omkring nye modeller og sjove facts. På den måde er man aldrig alene med sin passion.
Ud over vores kærlighed til model trucks, så er vi også vilde med gambling – især online gambling! Online gambling er nemlig, ligesom model trucks, en hobby for os som vi elsker at bruge tid på. Der findes millioner mennesker i verden som, på den ene eller anden måde, gambler i hverdagen. Hvis du ikke selv har prøvet det før, så undrer du dig måske over hvad det store fuzz går ud på? Der findes især 2 gode grunde til at folk er vilde med at gamble. Den første grund er simpel: det er underholdende. Der findes utallige måder at gamble på, og de kan alle være underholdende på hver deres måde. Hvis du går ind på et online casino eller en bookmaker, så opdager du hurtigt at du kan spille på odds, spilleautomater, slots, poker, blackjack, være med i turneringer og meget mere. At spille imod en dealer eller en anden spiller kan både være udfordrende og spændende. Heldigvis er online spillesteder ofte gavmilde, og især mod nye kunder. Du vil ofte kunne nyde godt af velkomstbonusser og forhøjede odds. Du skal blot have en bonuskode, som draftbuddies bonuskode, og aktivere din bruger. Den anden gode grund til at folk elsker at gamble er meget logisk: man kan vinde store gevinster. Mange nyder det adrenalinkick som sætter ind, når man venter på resultatet af en kamp eller at spillemaskinen stopper med at rulle, og afslører om man har vundet.
Dog vil denne blog primært fokusere på Model trucks, for det er her vores helt store passion ligger! Og hvis du er en ægte model truck entusiast og elsker biler og hobby legetøj, så er dette stedet for dig! Måske har du allerede en samling? Eller måske vil du gerne i gang, men ved ikke rigtig hvor du skal starte? Så håber vi du finder svaret her, for vi vil fortælle dig om, hvor du kan købe model lastbiler, og hvordan du selv kan skræddersy dine egne mini lastbiler der hjemme. Men husk på, at samle på disse fantastiske mini udgaver af rigtige biler og lastbiler kræver tid og lyst. Vi fandt både tiden og lysten til denne hobby fordi vi brænder for køretøjer, og jo større de er jo bedre! Derfor gik vi i gang med at købe vores første model truck over nettet og har sidenhen udvidet samlingen. Med en samling af mini biler eller lastbiler kan man også følge med i udviklingen af disse transportmidler i løbet af årene. Det er altså rigtig sjovt også at have helt gamle udgaver af model lastbiler liggende. Hvis du vil være en af de første ejere af en ny lastbil model, så hold dig opdateret enten her på siden eller på andre Truck entusiaster communities online, hvor der bliver delt nyheder omkring nye modeller fra nogle af de helt store producenter. Så kan du enten få en mini udgave custom made, eller vente spændt på at den udkommer, så du kan være en af de første til at eje den.
Vi håber, at du deler vores passion for model trucks, og at du vil læse med her på siden. Vores Model Truck blog vil omhandle vores baggrund for denne passion, hvor du kan købe model trucks, hvordan du kan skræddersy dine biler og ikke mindst kommende model truck events.
Velkommen til Model Trucks og god læsning!