En auktion som slog benene væk under os

Som i nok har fundet ud af så er vi jo store fans af model trucks og generelt miniature udgaver af store køretøjer. Derfor følger vi også spændt med på diverse auktioner som bliver afholdt i Europa, hvor der bliver budt på legetøj for samlere.

På Special Auction Services sidste ”Toys for collectors” auktion, fik de solgt et Dinky Gavesæt til hele £11.000 – det svarer altså til omkring 100.000 danske kroner! Vi sad super spændte og så med og kunne slet ikke få hænderne ned af begejstring. Dinky Gavesættet No. 28/1 første udgave er dog også et yderst sjældent fund. Sættet blev lavet mellem 1934 og 1940, og blev solgt sammen med sin oprindelige gule kasse.

Køb og salg af Modeltrucks

Hvis ønsket er, at udvide sin samling, så må man finde events, messer og auktioner hvor model trucks kan blive solgt. Desværre findes der ikke mange auktioner for modeltrucks i Danmark, derfor tager vi ofte et smut forbi UK. Faktisk er vi så spændte efter den sidste auktion, at vi i denne uge har besluttet, at vi skal besøge den næste ”Toys for collectors” auktion samt andre events for model trucks entusiaster. Derfor tager vi i det nye år et smut forbi England, hvor vi den 2. marts skal besøge Special Auction Services, og forhåbentligt komme hjem med en masse spændende fund. Dernæst tager vi til Warwick og besøger et Model Truck Exhibition center, hvor de har model trucks udstillet i alle størrelser, farver og modeller. Vi har tidligere deltaget i Model Truck showet og ved at det er en weekend fyldt med sjov og spas. Der plejer altid at være en venlig atmosfære, hvor folk møder gamle venner og bekendte. Men… vi er mest interesseret i at se, hvilke nye (og gamle vintage) modeller vi kan finde til showet. Her kan man nemlig ofte aftale en rigtig god pris eller endda lave en bytte handel med andre samlere. Vi skal selvfølgelig også et stop forbi London, inden vi vender snuden tilbage til Special Auction Services og deltager i deres Express Toys auktion.

Andre auktioner

Hvis du selv skulle være interesseret i auktioner, events eller messer, hvor du kan komme og se på en masse fede miniature udgaver af store køretøjer, så hold helt sikkert øje med disse kommende events:

  1. Drake Collectors Christmas Party – 10. December 2016

  2. Toy Collectors Fair i Sandown Park

  3. Trains Galore i Newbury 14. og 15. December 2016.