Et velkendt syn i Julen

Med julen lige om hjørnet, kan vi ikke andet end at mindes 3 år tilbage, da vi fik vores første Coca-Cola modeltruck. En lille udgave af den lastbil du ofte ser køre rundt i juleperioden og leverer coca-cola rundt omkring i landet. Mens nogle mennesker ikke forstår, at dette gør os glade, eller de ikke kan se, hvor meget det tænder os, vil vi sammenligne det med noget, som mange mennesker synes er sjovt i. Det gav os den samme glæde som folk, der har sjovt at spille med leo vegas online følelse, eller det gav os den samme mængde glæde, som fans af et fantastisk hold føler, når deres hold vinder ligaen. Lyder nogenlunde rigtigt!

Det er et velkendt syn på vores tv-skærme i juleperioden, en flåde af blinkende Coca-Cola lastbiler kører med den velkendte drink på landets motorveje. Lastbilen blev lanceret i 1995 som en del af Coca-Colas nye sæson reklamekampagne, og har sidenhen været et velkendt syn på denne tid i hele verden.
Men der skulle gå mange år før en mini udgave af lastbilen blev bygget, og for 3 år siden fik vi fat i vores første. Coca-Cola jule-lastbilen kunne endelig fås som model truck i en skala 1/43 med batterier som lyser lastbilen op. Den lignede den originale på en prik. Alle detaljerne var på plads, og selv julemanden så nøjagtigt sådan ud, som man havde set ham på tv reklamerne. Vi var elle vilde med den, og besluttede os for at købe flere model trucks med Coca-Cola tema.
Tematiserede modeltrucks
Der er flere årsager til at vi er vilde med tematiserede modeltrucks, men lad os lige starte med at forklare hvad tematiserede modeltrucks egentlig er. Modeltrucks som har et eller andet tema såsom: brandbiler, ambulance, postvæsen, militær, Coca-Cola eller cirkus hører alle under kategorien tematiserede modeltrucks. Man kan samle mange variationer af modeltrucks indenfor det samme tema, og derved gøre det til et helt særligt samleprojekt (man vil jo gerne have mange forskellige, hvis ikke alle, udgaver af et tema).
10 Modeltruck julegaveideer
Vi har i anledningen af juletiden valgt at give vores bud på 10 fantastiske modeltrucks som ethvert barn og voksen samler ville blive glad for. Vi håber, at I kan lige forslagene ligeså meget som vi kan!
1. Original Tekno Skive Fragt Scania R520. Kan købes hos www.modellastbiler.dk

skive-fragt-scania-r520-tekno

2. AWM MAERSK SAFMARINE. Kan købes hos www.wengo.dk

4382-p

3. Original Tekno Brian Nielsen, Karise, Scania R6 Highliner. Kan købes hos www.modellastbiler.dk

brian-nielsen-karise-scania-r6-tekno

4. Original IMC Torben Rafn, Sommersted Scania 164, med Goldhofer blokvogn. Kan købes hos www.modellastbiler.dk

torben-rafn-scania-164-imc

5. Volvo FH, Step-Frame Trailer, Anderson. Kan købes hos www.corgi.co.uk.

cc16005_pp_anderson_step_frame

6. Scania R Topline, John Hulston Haulage. Kan købes hos www.corgi.co.uk.

cc13780_hps_1

7. Original Tekno Jesper Sørensen , Brande  Scania R6. Kan købes hos www.modellastbiler.dk

p-b-andersen-scania-143-tekno
8. Original Tekno Finn Nielsen Volvo FH04. Kan købes hos www.modellastbiler.dk

finn-nielsen-volvo-fh04-tekno

9. AWM H0 BLUE WATER VOLVO SÆTTEVOGN. Kan købes hos www.wengo.dk

53335-p

10. Original WSI Skak Volvo FH04. Kan købes hos www.modellastbiler.dk

skak-volvo-fh04-wsi