Køb af modellstbiler

Nu har vi haft denne hobby i en del år, og har en del erfaring med hvor man kan købe (og sælge) modellastbiler, men når man er nybegynder, og skal starte sin samling af model trucks, eller modellastbiler som de hedder på dansk, så kan det være svært at vide, hvor man skal starte henne. Hvor finder man sin første model? Da vi for alvor startede, vidste vi heller ikke hvor vi skulle søge, men vi fandt ofte nogle modeller i den lokale genbrugsbutik. Faktisk, kan man stadig i dag finde gamle vintage modeller i genbrug. Nu hvor vi har internettet, er det dog blevet lidt nemmere at finde webshops og butikker rundt omkring i landet.
Der findes en del udenlandske forhandlere af modellastbiler, men i denne omgan har vi valgt at lave en liste over danske forhandlere, som du også nemt og hurtigt kan kontakte for hjælp og vejledning – nu hvor du skal købe din første modellastbil.
Modellastbiler.dk
Den første på listen er en lokal forhandler fra skive, som sælger modeller fra Tekno og WSI. Den første model du støder på, når du går ind under salg siden, er selvfølgelig Skive Fragt Danske Fragtmænd lastbilen, som vi alle kender så godt. Under hvert billede vil du finde en pris og model navn, hvorefter du kan kontakte ejeren for at købe model lastbilen.
Computersalg.dk
Computer Salg er en online mega store, som forhandler alt indenfor elektronik, hus, have, kontor, leg og fritid. Under Sport, Leg og Fritid finder du en hel sektion med modellastbiler og reservedele. Skulle en af dine modeller altså gå i stykker, så kan du også købe udstyr til den og selv reparere der hjemme. Computer Salg forhandler modellastbiler fra Tamiya, Carson og Wittmax.
Midhobby.dk
Hvis du mangler udstyr til reparation af din model samling, så er Mid hobby stedet hvor du skal gå hen. Mid hobby er nemlig en stor forhandler af alt indenfor byggesæt. Her finder du alt til din model hobby så du selv kan reparere alt hjemmefra.
Dba.dk
Mange private sidder inde med en del modellastbiler, som de ønsker at sælge videre. Derfor er Den Blå Avis, et rigtig godt sted at søge efter modellastbiler. Hvis du gør brug af deres søge funktion, så får du hurtigt en liste frem, med alle de forskellige modellastbiler som er til salg lige nu, og prisen ser du ude i højre side. Nemmere bliver det ikke, og her kan du endda forhandle med prisen!

Vi håber, at indlægget hjalp jer lidt på vej i forhold til mulighederne for køb af modellastbiler i landet. Der findes ikke forfærdelig mange muligheder her i landet, hvor butikker har specialiseret sig i modellastbiler, men en hurtig google søgning vil kunne give jer flere muligheder, hvor i også kan finde mange udenlandske forhandlere, som har ældre modellastbiler til salg. De ældre vintage modeller, kan ofte være mange penge værd. Husk at kigge efter hvilket mærke det er, og hvilken stand modellastbilen er i. Jo bedre stand, jo mere kan du potentielt tjene på dit køb.