Saml ind til nye modeltrucks med Lightning Gems Online


Måske tager vi et lille sidespring fra modeltrucks og så alligevel ikke. Med de fleste hobbyer er der altid udgifter og det gælder også samling af modeltrucks. Derfor har jeg fundet en måde at få flere indtjeninger ved hjælp af en anden hobby: online casino.

Jeg er begyndt at spille Lightning Gems Online, som er en online spilleautomat fra den populære spiludvikler NextGen gaming. Dette er deres seneste skud på stammen, som altid står solidt fast på baggrund af spil såsom Renegades og Wild Run.

Online spilleautomater i Danamrk

Kært barn har mange navne og det gælder også de online spilleautomater. Nogle kender dem som online spilleautomater, andre kalder dem for enarmede tyveknægte, mens der også findes de som tyvstjæler det engelske ord; video slots (eller online slots.)

Det er blevet mere og mere populært at spille på de online casioner i Danmark især i disse tider hvor det både er mørkt og koldt udenfor. På de enkelte sider uddeles der gevinster for flere millioner kroner hvert år og selvom der findes mange populære veletablerede spil allerede, så har jeg valgt at kaste mig ud i det nye spil Lighting Gems.

Vind på Lightning Gems Online

Spillet har fem hjul og ti betalingslinjer, som altid er aktive. Designet er en form for mørk fantasy tema med diamant symboler i flere varianter. Det kræver blot tre ens symboler på samme række, fra venstre mod højre, for at vinde. Det man rent faktisk vinder, kommer naturligvis an på hvor meget der satses.

I forhold til satsningerne, så kan du bette alt fra 1,50 kroner til 1500 kroner. Spillet har været mindre end et par måneder på gaden, så det er svært at give den eksakte statistik på den teoretisk tilbagebetalingsprocent, som også kaldes RTP på engelsk. Men lige pt. ligger den på omkring 96,4 procent. Det vil sige at du man skal forvente at få mindst 96,40 kroner tilbage, når man satser 100 kroner, hvis man spiller optimalt.

Fede scatter og wild funktioner

Sci-Fi spilleautomaten skiller sig også ud med sin unikke wild funktion. Efter ethvert spin kan tilfældige wild symboler dukke op på din skærm og de kan skubbes op eller ned til en vinderposition.

Generelt kan wilds erstatte alt bortset fra spillet Free Spins Scatter symbol og du kan endda også opleve wilds i free spins runden. For at aktivere de gratis spins, kræver at det du samler mere end tre Free Spins Scatter ikoner. Herefter bliver du belønnet med 10 Lightning Gems gratis Spins som også har en fantastisk Wild funktion. Du får 50 ekstra wilds, på samme tid med du spiller dine gratis spins.

Andre NextGen spil

NextGen har haft travlt i år. Så sent som i juli lancerede spiludvikleren spilleautomaten Venice Magic, som har et mere eksotisk tema, sammenlignet med Lightning Gems. Begge spil er kreative i forhold til brug af wild symboler, der giver mulighed for bonusfunktioner, som ikke er for komplicerede at sætte sig ind i for brugere såsom undertegnede